Makeup och hårstyling

Är du intresserad av hjälp med makeup, hår eller båda två inför ditt deltagande på Luciapokalen?
Under tävlingen kommer några elever från Mariart School Of Makeup & Hair ha piffstationer för er som vill ha hjälp. Det är gratis och drop-in.

Lite att tänka på:
Kom i god tid om du vill ha hjälp av eleverna. Det kan vara många som vill ha hjälp. Det är enklare makeup/hår som gäller. Tänk enkel fest, lätt sotat eller mer neutralt om man vill detta). Och håret är simpelt, plattat, lockat, volym. Det kommer inte göras några uppsättningar.

Det går jättebra att enbart få hjälp med en del av makeupen. T ex att man lägger sin egen bas innan man kommer men får hjälp med t ex ögon/läppar eller få hjälp med basen och sedan fixa resten själv. Prata med eleverna.

Vill man ha lösögonfransar får man ta med detta själv, det är inget eleverna kommer ha med sig.  De kan dock hjälpa till att fästa dem.

Då ni gör spraytan får ni avgöra själva om ni även gör ansiktet. Det kan vara en bra idé att det inte är för stor skillnad mellan kropp och ansikte då det kan vara svårt att få till en perfekt nyans om man ska matcha upp för två helt olika färger.

Ca 10-15 minuter/person

Eleverna finns på plats:
Fredag: 12.00-18.00
Lördag: 8.00-15.00
Söndag: 8.00-11.30

Frågor? Kontakta då Luciapokalen med dina funderingar.